Activiteiten

Dialoogavonden – 13 oktober, 3 en 16 november 2021

‘DeDNKRS – gelukkig hoogbegaafd’ organiseert 3 dialoogavonden in kleine groepen, met gesprekken over thema’s gerelateerd aan hoogbegaafdheid, in Amsterdam.

Ontmoeting met andere hoogbegaafden

Hoe zou het zijn om een avond ervaringen uit te wisselen met mensen die net als jij snel, sensitief, autonoom en creatief zijn? Sinds vier jaar organiseren wij reeksen van 3 dialoogavonden in kleine groepen waarbij we in gesprek gaan over thema’s gerelateerd aan hoogbegaafdheid.

Tijdens de avonden in een huiselijke setting maken we kennis met elkaar, doen we iets creatiefs, waarbij we even uit het normale denken komen en gaan daarna met elkaar in dialoog. Onder dialoog verstaan we een onderzoekend gesprek waarbij we via het delen van persoonlijke ervaringen en het aandachtig luisteren naar elkaar, samen nieuwe inzichten verwerven.

“Herkenning, verrassend, inspirerend, erkenning geeft rust”

We hebben gemerkt dat deelnemers erg blij zijn met dit soort contact. Met elkaar in een groep weet en begrijp je zoveel meer dan in je eentje of met z’n tweeën. En wat het verder oplevert, is dat je je nog wel ‘anders’ voelt, maar minder alleen daarin omdat je ontdekt dat er meer mensen zijn die denken, voelen en ervaren zoals jij.

Data nieuwe reeks

De nieuwe reeks van drie avonden (19.30 – 22.00 uur) vindt plaats op:

 • woensdag 13 oktober 2021
 • woensdag 3 november 2021
 • dinsdag 16 november 2021

Als deze data je niet uitkomen, dan kun je je interesse voor een andere keer kenbaar maken via dit formulier. Zodra er vijf geïnteresseerden zijn, starten we een nieuwe groep.

De avonden worden georganiseerd en begeleid door Renate van der Veen (coach en dialoogtrainer) en Hildi Glastra van Loon (coach, trainer en beeldend therapeut).

Praktisch

 • Een groep van 5-7 geïnteresseerden.
 • Drie avonden van 19.30 tot 22.00 uur, inloop vanaf 19.00 uur op woensdag 13 oktober, woensdag 3 november en dinsdag 16 november 2021.
 • Elke avond een ander onderwerp en dat kun je mede bepalen.
 • Adres: IJburglaan 1556, Amsterdam. Na 19.00 kun je hier gratis parkeren.
 • De kosten: € 240,- voor drie bijeenkomsten (inclusief btw, thee, koffie en wat lekkers). Mocht dit bedrag een te hoge drempel opwerpen, neem dan even contact met ons op voor het vinden van een voor jou passende prijs.
  Choochemleden krijgen een korting van 10%.

De data zijn onder voorbehoud van Covid-19 beperkingen. De ruimte kunnen we goed ventileren, we kunnen 1,5 meter uit elkaar zitten en zijn er hygiënemaatregelen getroffen.

Aanmelden dialoogavonden

Word jij ook lid van Choochem?

Als lid van Choochem ondersteun je het zichtbaar maken van informatie en verhalen over hoogbegaafdheid, vanuit christelijke perspectief. Zodat meer mensen de (h)erkenning vinden die ze zoeken. Enkele voordelen van het lidmaatschap:

 

 • 10% korting op activiteiten
 • Toegang tot besloten Facebook-groep met gelijkgestemden
 • Gratis inspirerende webinars
 • Korting op het jaarlijkse symposium