Activiteiten

iQSpeel! – 1 oktober 2023

Stichting iQ+ organiseert i.s.m. Samen Sterk Holy iQSpeel! Lekker spelen en ontmoeten voor hoogbegaafde kinderen en hun ouders! In Vlaardingen.

Het vinden van ontwikkelingsgelijken om mee te spelen is soms een uitdaging….. waar kun je ze vinden en kan het wat dichterbij?
Met iQSpeel! proberen we in samenwerking met Samen Sterk Holy ouders en kinderen van alle leeftijden bij elkaar te brengen.
In Vlaardingen, voor Vlaardingers maar ook inwoners uit de omliggende plaatsen zijn natuurlijk van harte welkom! Toegang is gratis, toilet aanwezig en er is wat te drinken voor oud en jong. Een vrijwillige bijdrage voor Samen Sterk Holy (locatie en drinken) mag gegeven worden.

Parkeren kan bij Drevenpark, langs skatebaan en vijver lopen naar Boerderijpad 5. (op google maps te vinden als ‘voormalige bouwspeelplaats).

Voor meer informatie of vragen kunt u mailen naar emmely@stichtingiqplus.nl of mirjam@stichtingiqplus.nl

De eerstvolgende iQspeel! is op zondagmiddag 1 oktober.
Via deze link kun je je aanmelden voor deze (gratis) activiteit.

Word jij ook lid van Choochem?

Als lid van Choochem ondersteun je het zichtbaar maken van informatie en verhalen over hoogbegaafdheid, vanuit christelijke perspectief. Zodat meer mensen de (h)erkenning vinden die ze zoeken. Enkele voordelen van het lidmaatschap:

 

  • 10% korting op activiteiten
  • Toegang tot besloten Facebook-groep met gelijkgestemden
  • Gratis inspirerende webinars
  • Korting op het jaarlijkse symposium