Activiteiten

Lunchwebinar: Passend onderwijs voor hoogbegaafde kinderen: Uitdagingen en oplossingen – 15 maart 2024

Lunchwebinar op 15 maart: Passend onderwijs voor hoogbegaafde kinderen, door Fleur Terpstra, auteur van het boek ‘Hoogbegaafde kinderen leren vanzelf’.

Ben jij betrokken bij het onderwijs aan hoogbegaafde kinderen en wil je meer inzicht krijgen in de uitdagingen en oplossingen voor passend onderwijs voor hoogbegaafde kinderen? Dan mag je dit webinar niet missen! In het kader van de Week van de Hoogbegaafdheid organiseer Fleur Terpstra op 15 maart weer een nieuw interessant webinar.

🧠 Wat kun je verwachten? Tijdens het eerste deel van dit boeiende webinar zal Fleur Terpstra je meenemen op een reis door de wereld van hoogbegaafdheid en passend onderwijs. Je leert over de specifieke uitdagingen waarmee hoogbegaafde kinderen worden geconfronteerd in het onderwijs en ontdekt innovatieve juridische oplossingen die de kwaliteit van hun leerervaring kunnen verbeteren.

Dit webinar is geschikt voor ouders, leraren, beleidsmakers en iedereen die geïnteresseerd is in het bevorderen van inclusief onderwijs voor hoogbegaafde leerlingen.

✨ Waarom deelnemen?

  • Ontdek de nieuwste inzichten in passend onderwijs voor hoogbegaafde kinderen.
  • Leer van een expert op dit gebied en krijg antwoorden op je vragen.
  • Deel ervaringen en best practices.​​​​​​​

Mis deze kans niet om je kennis te vergroten en een positieve impact te hebben op het onderwijs voor hoogbegaafde kinderen. Schrijf je vandaag nog in! 

Presentatie door
Fleur Terpstra

Duur
60 minuten

Kosten
Deelname aan dit webinar kost € 40,00. Na aanmelding wordt het betaalproces automatisch gestart.
Choochemleden krijgen een korting van 10 %. Zij kunnen via info@choochem.nl een kortingscode aanvragen, en deze invullen bij het aanmelden

Word jij ook lid van Choochem?

Als lid van Choochem ondersteun je het zichtbaar maken van informatie en verhalen over hoogbegaafdheid, vanuit christelijke perspectief. Zodat meer mensen de (h)erkenning vinden die ze zoeken. Enkele voordelen van het lidmaatschap:

 

  • 10% korting op activiteiten
  • Toegang tot besloten Facebook-groep met gelijkgestemden
  • Gratis inspirerende webinars
  • Korting op het jaarlijkse symposium