Activiteiten

Peergroep – 3 & 17 november, 1 & 15 december 2021

iQBegrijp organiseert een peergroep op 4 woensdagavonden van 19:00 tot 20:30 voor (vermoedelijk) hoogbegaafde jongeren in de onderbouw van het voortgezet onderwijs.

Zit jij in de onderbouw van het voortgezet onderwijs en heb jij zin om 4 avonden leuke dingen te doen met ontwikkelingsgelijken?

Elke avond zal in het teken staan van een thema en aan de hand daarvan gaan we bezig met elkaar ontmoeten, spellen spelen en de andere activiteiten bepalen jullie samen als groep. Op 1 december zal de avond in het teken staan van Sinterklaas! Ook is er ruimte om van elkaar te ontdekken hoe ieder op zijn eigen manier (hoog)begaafd is. Lijkt jou dit wat? Meld je dan nu aan!

Als introductieprijs vragen wij €75 voor 4 avonden. De peergroep gaat door bij minimaal 5 deelnemers en er is plek voor 8 deelnemers.

Wil je meer weten of heb je vragen? Neem dan contact op Marysia (marysia@iQBegrijp.nl).

 

WANNEER: 3 november 2021 van  19:00 –  20:30 uur
Andere data: 17 november, 1 december, 15 december
WAAR: iQBegrijp, Oeverlandenweg 2, 7944 HZ Meppel
KOSTEN: €75,-
Choochemleden krijgen 10% korting! Stuur een mail sturen naar info@choochem.nl, dan ontvang je de code om korting te krijgen.
AANMELDEN: Via de website van iQBegrijp

Word jij ook lid van Choochem?

Als lid van Choochem ondersteun je het zichtbaar maken van informatie en verhalen over hoogbegaafdheid, vanuit christelijke perspectief. Zodat meer mensen de (h)erkenning vinden die ze zoeken. Enkele voordelen van het lidmaatschap:

 

  • 10% korting op activiteiten
  • Toegang tot besloten Facebook-groep met gelijkgestemden
  • Gratis inspirerende webinars
  • Korting op het jaarlijkse symposium