Activiteiten

Podium van Kooten – februari 2023

Dineke van Kooten organiseert: Podium VanKooten

PODIUM VanKooten wil een plek zijn:
* waar bespreekbaar gemaakt wordt, wat lastig of ingewikkeld is;
* waar alles – binnen de context van het boek ‘Dwars door de pijn’ of binnen de context van het gedachtengoed op deze website te vinden – bespreekbaar is;
* waar doorgevraagd wordt, waar je normaal gesproken zou stoppen; en
* waar gezocht wordt naar antwoorden, ook als deze niet makkelijk of niet zijn zoals verwacht.

Meer informatie en/of AANMELDEN

 

Podium VanKooten

=> ACTUELE BIJEENKOMSTEN:
● februari 2023 – Prof.dr. Ronald W.J. Meester – ‘kansenberekenen in/van het leven’, Sinds 1998 is hij verbonden als hoogleraar Waarschijnlijkheidsrekening aan de Vrije Universiteit. Zijn voornaamste wiskundige onderzoeksactiviteiten zijn op het gebied van de forensische kansrekening en statistiek. Hij wordt regelmatig gevraagd als getuigenexpert bij rechtszaken, zoals bijvoorbeeld in de zaak tegen Lucia de Berk en de zaak Nicky Verstappen. Hij mengt zich nadrukkelijk in het publieke debat over de reikwijdte en interpretatie van (statistische) wetenschappelijke claims. Hij heeft uitvoerig gepubliceerd over de verhouding tussen wetenschap en levensbeschouwing. Dat kan niet anders dan een boeiend gesprek worden!
● 22 maart 2023 – Geert Kimpen – ‘Seks: snelle hap of diepe verzadiging’ Centraal in zijn werk staat de liefde, seksualiteit en leven waarbij hij zich heeft laten inspireren door aloude wijsheden als de Kaballa en de alchemie.
● 6 april 2023 – Stef Bos – de oude ziel, uit wiens hart de woorden hun weg zoeken naar een lied. Hoe dichtbij is het verleden? Hoe werkt ‘Papa, ik lijk zoveel op jouw’ door in zijn eigen leven.

Meer informatie en/of AANMELDEN

 

Word jij ook lid van Choochem?

Als lid van Choochem ondersteun je het zichtbaar maken van informatie en verhalen over hoogbegaafdheid, vanuit christelijke perspectief. Zodat meer mensen de (h)erkenning vinden die ze zoeken. Enkele voordelen van het lidmaatschap:

 

  • 10% korting op activiteiten
  • Toegang tot besloten Facebook-groep met gelijkgestemden
  • Gratis inspirerende webinars
  • Korting op het jaarlijkse symposium