Activiteiten

Recht op leren: webinar onderwijsrecht voor leerlingen – 16 maart 2024

Gratis webinar voor kinderen/jongeren: Recht op leren – onderwijsrecht, door Fleur Terpstra, auteur van het boek ‘Hoogbegaafde kinderen leren vanzelf’.

Wil jij meer te weten komen over jouw rechten op school en in de klas? Schrijf je dan nu in voor ons spannende webinar over passend onderwijs en onderwijsrecht voor kinderen zoals jij! Ontdek wat jouw rechten zijn en hoe je jouw stem kunt laten horen. Mis deze kans niet om nog slimmer te worden ;-)! Schrijf je vandaag nog in.
Wat gaan we doen?

Klaar om meer te leren over jouw rechten op school?

Doe mee met ons superleuke webinar, speciaal voor kinderen en jongeren tot 18 jaar! Ontmoet Fleur, een jurist die alles weet over passend onderwijs en hoogbegaafdheid. Zij zal je alles vertellen over jouw rechten op school. De andere spreker is Seger. Seger is een voormalige thuiszitter die nu een eigen bedrijf heeft en is behoort tot de TNW500, een lijst van de 500 veelbelovendste talenten in de digitale industrie. Hij zal zijn eigen ervaringen met je delen en je laten zien dat je alles kunt bereiken wat je maar wilt!

Wat staat er op het programma?
We beginnen met een leuke quiz om je kennis te testen. Daarna leggen we je alles uit over jouw rechten als op school. We geven voorbeelden zodat je kunt opkomen voor jezelf. En misschien wel het leukste van alles? Je kunt vragen stellen aan de presentatoren en krijgt direct antwoord!

Mis het dus niet! Schrijf je nu in voor ons webinar en ontdek alles wat je moet weten over jouw rechten op school.

Presentatie door
Fleur Terpstra & Seger Terpstra

Duur
60 minuten

Kosten
Gratis!
P.S. ben je jonger dan 16 jaar? Vraag dan je ouders om toestemming!

Word jij ook lid van Choochem?

Als lid van Choochem ondersteun je het zichtbaar maken van informatie en verhalen over hoogbegaafdheid, vanuit christelijke perspectief. Zodat meer mensen de (h)erkenning vinden die ze zoeken. Enkele voordelen van het lidmaatschap:

 

  • 10% korting op activiteiten
  • Toegang tot besloten Facebook-groep met gelijkgestemden
  • Gratis inspirerende webinars
  • Korting op het jaarlijkse symposium