Activiteiten

Spelletjesmiddag – laatste zaterdag van de maand

Elke laatste zaterdag van de maand een spelletjesmiddag in Geldermalsen, georganiseerd door Intensitief, voor kinderen van 4 – 18 jaar.

Hou je van spelletjes? Wij ook! Elke laatste zaterdag van de maand is er een gezellige spelletjesmiddag bij Intensitief voor (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen en jongeren van 4-18 jaar. Er zijn allerlei spellen aanwezig, maar neem gerust je eigen favoriete spel mee ????

Toegang is gratis, wel vooraf aanmelden ivm Covid: info@intensitief.nl.

Maximaal aantal deelnemers 10.

Meer info https://www.intensitief.nl/spelletjesmiddag/
https://fb.me/e/4GJePBBRq

Elke maand is er een spelletjesmiddag op de laatste zaterdag van de maand van 14.00-17.00 uur.

De spelletjesmiddag is bedoeld voor (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen van 4-18 jaar, jongere kinderen zijn van harte welkom mits er een ouder/verzorger bij is.

We gaan met elkaar allerlei spelletjes spelen. Er is een ruime collectie aanwezig, zowel competitief als coöperatief, maar neem gerust je eigen favoriete spel mee. Deze middag draait om gezelligheid en elkaar ontmoeten, samen zijn met kinderen zoals jij. We zetten ons in voor een prettige sfeer, en verwachten daar van de deelnemers een positieve bijdrage in.

De spelletjesmiddag is gratis. Wel is ivm het coronavirus aanmelding vooraf verplicht. Dat kan via de mail naar info@intensitief.nl of via het inschrijfformulier op de website.

Ouders kunnen tijdens de spelletjesmiddag in een naastgelegen ruimte elkaar ontmoeten voor een kopje koffie/thee. Er zijn diverse boeken over hoogbegaafdheid ter inzage beschikbaar. Ivm het huren van deze extra ruimte vragen wij een bijdrage van € 5 per gezin.

De spelletjesmiddag wordt georganiseerd door ‘Intensitief‘.
Bezoekadres
Bosmanskamp 71a
4191MT
Geldermalsen

Word jij ook lid van Choochem?

Als lid van Choochem ondersteun je het zichtbaar maken van informatie en verhalen over hoogbegaafdheid, vanuit christelijke perspectief. Zodat meer mensen de (h)erkenning vinden die ze zoeken. Enkele voordelen van het lidmaatschap:

 

  • 10% korting op activiteiten
  • Toegang tot besloten Facebook-groep met gelijkgestemden
  • Gratis inspirerende webinars
  • Korting op het jaarlijkse symposium