Activiteiten

’t HB-Kwartier – wandeling Someren – 11 mei 2024

Praktijk Jonggeleerd organiseert op regelmatige basis ” ’t HB-Kwartier”: Volwassenen die zich herkennen in de eigenschappen van hoogbegaafdheid, in Asten.

Herken jij je in de kenmerken van hoogbegaafdheid?
Lijkt het je fijn om in een positieve omgeving gelijkgestemden te ontmoeten, ervaringen te delen, herkenning of steun te vinden?

Op zaterdag ochtend 11 mei 2024 wandelen we in Someren de Witvenroute in de bossen tussen Someren en Heeze. Dit is een mooie route van ongeveer 6 km.

We verzamelen om 10:30 uur op de parkeerplaats bij restaurant de Soete Inval, waar we bij terugkomst gebruik kunnen maken van de picknicktafels (eigen drinken etc. meenemen) of van de horeca van de Soete Inval. Al naar gelang de behoefte.

Deelname aan deze activiteit is gratis. We vragen om een aanmelding zodat we weten wie we kunnen verwachten en of we kompleet zijn.

Praktisch:

VOOR WIE?
Volwassenen die zich herkennen in de eigenschappen van hoogbegaafdheid.

WAAR?Parkeerplaats Bosrandweg 6
5711 RJ SOMEREN
(Restaurant De Soete Inval)

WANNEER?11 – 05 – 2024
10:30 uur – uur

GROEPSGROOTTE
30 personen

KOSTEN
Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden.

AANMELDEN
Aanmelden kan via de website van Jonggeleerd.

 

Word jij ook lid van Choochem?

Als lid van Choochem ondersteun je het zichtbaar maken van informatie en verhalen over hoogbegaafdheid, vanuit christelijke perspectief. Zodat meer mensen de (h)erkenning vinden die ze zoeken. Enkele voordelen van het lidmaatschap:

 

  • 10% korting op activiteiten
  • Toegang tot besloten Facebook-groep met gelijkgestemden
  • Gratis inspirerende webinars
  • Korting op het jaarlijkse symposium