Activiteiten

Training ZelfreguLEREN – vanaf 27 oktober 2021

iQBegrijp organiseert een training van 6 bijeenkomsten voor (vermoedelijk) (hoog)begaafde kinderen uit de onderbouw van het voortgezet onderwijs.

Op welke manieren kun je informatie leren? Hoe zet jij jouw sterke vaardigheden in tijdens het leren? Welke leerstijlen passen het beste bij jou? Hoe maak je een planning? Hoe kun jij actief en met meer plezier leren? Een manier is om inzicht te krijgen in zelfregulerend leren.

Dit start op 27 oktober en is wekelijks op woensdagmiddag van 15:30 – 17:00 uur. In deze 6 bijeenkomsten gaan we aan de slag met het ontdekken wat zelfregulerend leren is, welke leerstijlen en -strategieën er zijn, welke het beste bij jou passen en hoe jij dit kan toepassen tijdens jouw schoolopdrachten. Je krijgt direct toepasbare tips en handvatten voor het leren aan de hand van strategiekaarten. Zo ben jij zelf aan het reguLEREN en maak jij het leren net wat leuker! Daarnaast staan de bijeenkomsten in het teken van peers (ontwikkelingsgelijken) ontmoeten en elkaar helpen.

Deze training kost €195 en er is ruimte voor maximaal 6 deelnemers.

Wil je meer weten of heb je vragen? Neem dan contact op Marysia (marysia@iQBegrijp.nl).

WANNEER: 27 oktober 2021, van 15:30 – 17:00 uur
WAAR: iQBegrijp, Oeverlandenweg 2, 7944 HZ Meppel
KOSTEN: €195,-
Choochemleden krijgen 10% korting! Stuur een mail sturen naar info@choochem.nl, dan ontvang je de code om korting te krijgen.
AANMELDEN: Via de website van iQBegrijp

Word jij ook lid van Choochem?

Als lid van Choochem ondersteun je het zichtbaar maken van informatie en verhalen over hoogbegaafdheid, vanuit christelijke perspectief. Zodat meer mensen de (h)erkenning vinden die ze zoeken. Enkele voordelen van het lidmaatschap:

 

  • 10% korting op activiteiten
  • Toegang tot besloten Facebook-groep met gelijkgestemden
  • Gratis inspirerende webinars
  • Korting op het jaarlijkse symposium