Activiteiten

Choochem wandeling – een zaterdagmiddag in augustus/september

Een Choochemactiviteit voor volwassenen. Eens in de drie maanden, op een zaterdag, op wisselende locaties in het midden van Nederland.

Op een ontspannen manier andere hoogbegaafde (jong)volwassenen ontmoeten, of mensen die bijvoorbeeld in hun gezin met hoogbegaafdheid te maken hebben. Ongedwongen, maar toch elkaar ontmoeten, dat kan tijdens een wandeling.

Inmiddels zijn er al verschillende Choochem ‘Wandeling en ontmoeting’ momenten geweest. De samenstelling van de groep wisselt regelmatig. Deelnemers kunnen niet altijd op de geplande datum, maar komen dan toch graag een volgende wandeling terug. De deelnemers bestempelen de wandelingen en ontmoetingen als erg waardevol. Het is fijn om elkaar op een ontspannen manier te ontmoeten en te ontdekken dat er veel raakvlakken zijn, en veel herkenning. Diverse onderwerpen komen aan bod, terwijl we door de prachtige natuur lopen. Ook tijdens de koffie/thee na afloop praten we vaak nog lang door!

Daarom willen we deze activiteit graag vaker doen.

We maken meestal een wandeling van ongeveer een uur.

Wanneer

De laatste datum voor de Choochemwandeling was op zaterdag 8 juni 2024.
We wandelden door natuurgebied Kwintelooijen, dat onderdeel is van de Utrechtse Heuvelrug, gelegen ten zuiden van Veenendaal, in de gemeente Rhenen.

Tijdstip van de start van de wandeling: 14.00 uur.
We verzamelen bij het startpunt om 14.00 uur, doen dan een kort kennismakingsrondje en starten vervolgens met de wandeling.

Locatie en nieuwe datum wandeling

Wordt nog nader bekend gemaakt.

Let op
De wandeling gaat niet door bij code oranje/rood door weersverwachtingen als storm/onweer/hitte!
De wandeling gaat niet door bij te weinig aanmeldingen (minder dan 4)

Opgeven/Info

Wil je meer weten of je aanmelden? Stuur dan een mailtje naar Marjan: info@choochem.nl
Graag met vermelding van je 06 nummer, dan kun je deelnemen aan de WhatsAppgroep ‘Choochemwandeling’, voor nadere informatie.

 

 

 

 

Word jij ook lid van Choochem?

Als lid van Choochem ondersteun je het zichtbaar maken van informatie en verhalen over hoogbegaafdheid, vanuit christelijke perspectief. Zodat meer mensen de (h)erkenning vinden die ze zoeken. Enkele voordelen van het lidmaatschap:

 

  • 10% korting op activiteiten
  • Toegang tot besloten Facebook-groep met gelijkgestemden
  • Gratis inspirerende webinars
  • Korting op het jaarlijkse symposium