Word lid van Choochem

Wil je bijdragen aan het zichtbaar maken van informatie en verhalen over hoogbegaafdheid, vanuit christelijke perspectief? Zodat meer mensen de (h)erkenning vinden die ze zoeken? Word dan lid! Als lid van Choochem ontvang je daarnaast mooie voordelen.

Voordelen van lidmaatschap Choochem

Word je lid van Choochem? Dan ontvang je:

  • 10% korting op activiteiten. (Bekijk hier de activiteiten)
  • Welkomstpakket met onder andere het boek: Slim 2.0
  • Als lid kun je advies inwilligen bij het bestuur rondom vragen over hoogbegaafdheid die jou bezighouden
  • Toegang tot een besloten Facebookgroep, zodat je persoonlijke vragen op een veilige plek zijn en je laagdrempelig met anderen in contact kunt komen.
  • Gratis webinars
  • Korting op het jaarlijkse symposium

De contributie bedraagt € 40,- voor een kalenderjaar. Een klein deel van de contributie gaat naar de Koepel Hoogbegaafdheid. Deze organisatie is o.a. actief voor lobby bij de overheid.

Er zijn geen administratiekosten aan verbonden. Je kunt lid worden als persoon of per gezin.

Als je vóór 1 juli aanmeldt, wordt de contributie voor het hele jaar geïncasseerd. Je profiteert direct van de kortingsvoordelen op activiteiten. Bij opgave vanaf 1 juli gaat de contributie pas het daaropvolgende jaar in. Voorwaarde is dan wel dat je dat kalenderjaar lid blijft en contributie betaalt.

Mocht je onverhoopt het lidmaatschap op willen zeggen dan dient je opzegging uiterlijk 1 december voor het daaropvolgende jaar in ons bezit te zijn. Lidmaatschap Choochem opzeggen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Eens per twee maanden inspireren we je met informatie, activiteiten en persoonlijke verhalen over hoogbegaafdheid vanuit christelijk perspectief.