Activiteiten

HB Peer Meet-Up

Arnout Mostert, van 2FG coaching en advies organiseert een HB Peer Meet-Up in de buurt van Bussum: ontmoeting met gelijkgezinden.

Hier kun je andere hoogbegaafden ontmoeten!

Bij een HB Peer Meet-Up kan je eindelijk gelijkgezinden ontmoeten! Hoe fijn is het om aansluiting te vinden, (h)erkenning te hebben en energie te krijgen van een gesprek?!

Want het is best lastig om andere hoogbegaafden te vinden. Niet zo gek, maar 2% van de bevolking is hoogbegaafd. Dat is niet veel. Maar heb je al wel eens ervaren hoe fijn het is om met andere hoogbegaafden te praten over van alles en nog wat.

Ik hoor van coachees regelmatig dat ze behoefte hebben aan peer-contact. En dat het moeilijk is om mensen te leren kennen van gelijk niveau en dat ze zich mede daardoor sociaal soms wat terugtrekken. Daarom organiseer ik de HB Peer Meet-Up! Om elkaar te kunnen ontmoeten.

Deelname aan de HB Peer Meet-Up is gratis.

Voor wie?

De HB Peer Meet-Up is bedoeld voor volwassenen die (het vermoeden hebben dat ze) hoogbegaafd zijn. De HB Meet-Up is niet alleen voor (ex-)coachees van 2FG coaching en advies, ook andere hoogbegaafden zijn uiteraard van harte uitgenodigd!

Overige info

De HB Peer Meet-Up heeft geen specifiek thema.

We verzamelen om 14.00 uur op een plek ergens in de buitenlucht, in de buurt van Bussum. Daar doen we een kort kennismakingsrondje en vervolgens maken we een wandeling van ongeveer 7 kilometer: 3,5 kilometer heen, dan is er de mogelijkheid tot een kopje koffie of iets anders en dan lopen we weer 3,5 kilometer terug naar het startpunt. Ook daar is er de mogelijkheid nog wat te drinken en desgewenst verder te praten.

Het terrein is ongelijk, de wandeling is niet geschikt voor rolstoelen of rollators.
De locatie is goed bereikbaar met de auto en (OV) fiets.

Doelgroep: Hoogbegaafde volwassenen.
Locatie: In de buurt van Bussum (gegevens ontvang je na inschrijving per email)
Start tijdstip: 14.00 uur
Maximale groepsgrootte: 15 personen.

De laatste HB Peer Meet-Up was op 1 juni 2024. Een datum voor een nieuwe bijeenkomst of wandeling is nog niet gepland.
Houdt de website over de HB Peer Meet-Up in de gaten.

Deelname is gratis, eten en drinken is voor eigen rekening.

Wil je mee? Opgeven voor deelname is verplicht en kan je hier doen.

 

 

 

Word jij ook lid van Choochem?

Als lid van Choochem ondersteun je het zichtbaar maken van informatie en verhalen over hoogbegaafdheid, vanuit christelijke perspectief. Zodat meer mensen de (h)erkenning vinden die ze zoeken. Enkele voordelen van het lidmaatschap:

 

  • 10% korting op activiteiten
  • Toegang tot besloten Facebook-groep met gelijkgestemden
  • Gratis inspirerende webinars
  • Korting op het jaarlijkse symposium